Röster

RÖSTER

"

ISABELLA, SÅNGELEV


"Jag har sällan känt mig så sedd som när jag gick till Johanna! Hon har ett helhetsperspektiv som jag inte upplevt hos någon annan sångpedagog. I grunden handlar det givetvis om att förbättras sångmässigt, men för att göra det behöver man också ta hänsyn till och arbeta med psykologiska och fysiska aspekter. Eftersom komplex och nojor, vilka tankar vi har om oss själva och vad vi tror att vi kan eller inte kan, eller bara stress och anspänningar som finns i kroppen, påverkar hur vi sjunger. Med varsamhet och värme närmade vi oss det som höll mig tillbaka samtidigt som jag fick verktyg att fila på fundamentala saker som magstöd och mer sångtekniska detaljer som i förlängningen gör stor skillnad. Kan inte beskriva hur mycket det hjälpte mig att våga möta både mina egna osäkerheter och samtidigt få hjälp att förbättra register, klang, uttryck och andning. Johanna tog också stor hänsyn till och anpassade innehållet i lektionerna efter vad jag uttryckt att jag skulle vilja jobba med. Bortsett från att verkligen förmedla trygghet och stort engagemang så är Johanna dessutom himla kul, samtidigt som det är fokuserat och lärorikt, bästa sångpedagogen jag gått till! Det är lustfyllt, utvecklande och väldigt hjärtligt! Supertips till alla oavsett nivå!"

  "

EMMELIE     |     SÅNGELEV

Johanna lockade inte enbart fram min röst, utan även känslor, självförtroende, pondus och glamour som jag inte visste att jag hade. Det är mer än bara sång, det är en resa genom kroppen.


JOHANNA    |    SÅNGELEV

För mig har mötena med Johanna varit ett stort lyft både för rösten och själen. JOHANNES     |     LÄRARE PÅ LEDARSKAPSPROGRAMMET, GRILLSKA GYMNASIET UPPSALA

Vi fick mängder med matnyttiga tips och förklaringar kring hur röst och röstläge fungerar och påverkar. Men det mest givande var ändå hur hon fick eleverna att slappna av, bjuda på sig själva, våga och att både ljudligt och rumsligt ta plats.ÅSA    |    TALELEV

Efter bara några lektioner har jag fått en säkrare och mer klangfull föreläsarröst. Tack för hjälpen, Johanna!


ROBERT     |    SÅNGELEV

Om man vill växa och utvecklas som människa och känna sig tryggare och starkare, så är sånglektioner hos Johanna bättre än psykoterapi.MARTIN     |     KÖRMEDLEM

Sån energi, du ger verkligen allt och det är fantatstiskt! Jag var helt slut när jag kom efter en tung vecka på jobbet, men nu känns det som att jag kan jobba lika mycket till. Har sjungit i kör sedan 1996 och har aldrig haft en dirigent som ger så mycket av sig själv!.


SARAH     |     SÅNGELEV

It was a really good experience having the singing lesson through Zoom. To be honest, I was a bit sceptical in the beginning but it turned out to be amazing. I could understand everything Johanna gave me tips for and it felt almost like meeting her in person. I am so glad to be able to continue my lessons in these crazy times and cannot wait for my next lesson!


LOVISA    |    SÅNGELEV

Jag svävar på moln efter varje lektion. Superroligt, utmanande och givande på alla sätt.


LINDA    |    KÖRMEDLEM

Du är en stor inspirationskälla för mig och har fått mig att tro mer på mig själv och våga mer i min sång framför andra.