Sång

Foto: Björn Tingström

"Om man vill växa och utvecklas som människa

och känna sig tryggare och starkare, så är sånglektioner hos Johanna bättre än psykoterapi"


Robert”Jag lärde mig mer om min röst under en timme hos dig än jag gjort under hela mitt liv, trots att jag sjungit i kör sen jag var liten. Det är ju galet!”


Sara

"Johanna lockade inte enbart fram min röst, utan även känslor, själv-förtroende, pondus och glamour som jag inte visste att jag hade. Det är mer än bara sång, det är en resa genom hela kroppen"


Emmelie
SÅNG


Att sjunga är nog det härligaste som finns. Massor av "må bra-hormoner" som endorfiner, oxytocin, adrenalin, serotonin och dopamin frigörs och vi blir så där lyckorusiga. Sång som friskvård blir allt vanligare och allt fler upptäcker hur roligt och välgörande det är att få sjunga ut, ensam eller tillsammans med andra. Så häng på du också.


Vill du börja om från början?

Om det var länge sedan du sjöng, eller du kanske aldrig har sjungit tidigare, börjar vi från början och upptäcker din röst tillsammans. Vi utforskar vad som händer i kroppen när du sjunger och var ljudet kommer ifrån, hur det formas och hur du kan påverka det.

 

Vill du ta steget vidare?

Du som är en van sångare kanske vill ta steget vidare genom att sjunga solo eller upptäcka fler nyanser och klanger i din röst för att ta den till nya nivåer. Kanske har du aldrig riktigt förstått vad "stödet" är och hur det ska användas?

 

Vill du våga vara en stjärna?

Du har kanske sjungit solo tidigare, men inte riktigt tyckt att det lossnat. Kanske känner du dig låst, som om bara en liten del av det du kan kommer fram på scen? Tillsammans hittar vi det i dig, modet och nerven som gör att du vågar vara en stjärna inför andra.

 

Är du en kvalificerad sångare som vill utvecklas ytterligare?

Även de mest erfarna och rutinerade sångare behöver sånglektioner för att gå vidare i sin utveckling. Konserter, repetitioner och skivinspelningar sliter på rösten så det är viktigt att ha en bra teknik som håller i längden.