Annat kul

WORKSHOPS


Ungefär en gång i månaden finns det möjlighet att vara med på en workshop. De har olika teman men kretsar såklart alla kring rösten och allt kul vi kan göra med den. Anmälan och mer information kring de aktuella workshopsen finns här.

SÅNG PÅ JOBBET


Att sjunga tillsammans är ett utmärkt sätt att lära känna och bli mer bekväma med varandra. Och människor som är trygga och glada jobbar bättre tillsammans. Därför är det roligt att allt fler företag vill satsa på sång. Både som friskvård i form av företagskörer men också som enstaka happenings för att de anställda helt enkelt ska få ha roligt tillsammans. Boka in ett pass  där jag och en pianist kommer till er för ett riktigt roligt och lagom utmanande äventyr.


Foto: Björn Tingström

ANNAT KUL

WORKSHOPS, TEAMBUILDING OCH PRESENTER

TRYGGARE TALAREPå många arbetsplatser är muntliga presentationer en del av vardagen. Att få mer kunskap om röstens uppbyggnad och hur man undviker att bli hes och rösttröst är ovärdelig kunskap. För den som pratar, men också för den som lyssnar. En avspänd talare med en välfungerande röst och ett avslappnat och inbjudande kroppsspråk når lättare fram med sitt budskap.


Hör av er för att prata om vad just ert företag behöver! 

DEN PERFEKTA PRESENTEN


Strunta i bowling, stekpannor och fallskärmshopp. Den ultimata presenten för det nygifta paret som vill göra något romantiskt, för den nybakade studenten som ska söka jobb eller för 40-åringen som älskar äventyr men redan hoppat fallskärm måste väl ändå vara en sång- eller tallektion? Att få se sin älskling i ögonen och brista ut i favoritballaden blir ett minne för livet! Och istället för att kompisgänget ska stå och frysa medan jubilaren får göra en aktivitet välkomnar jag hela gänget på ett sångäventyr där födelsedagsbarnet får stå i centrum, medan resten är med som doakör och hejarklack. Det brukar vara en stor succé!