Just nu

JUST NU

Foto: Björn Tingström

PÅ SCHEMAT I VÅRPå grund av det rådande läget i världen är många av mina spelningar och uppdrag framflyttade eller inställda.


Jag kommer att uppdatera här samt på min Facebooksida och Instagram så fort allt är igång igen.  

Vilken märklig start det blev på våren. Jag var superladdad och hade så många nya elever och spännande workshops på gång. Roliga spelningar och gäst-inhopp. Och så kom Coronakrisen och ställde allt på ända. 


Men tro inte att hoppet är kört för det! Jag har bytt plattform så om du har en dator och en hyfsad bredbandsuppkoppling kan vi sjunga och röstjobba hur mycket som helst över nätet. Du är i din trygga vrå med din dator och jag är framför min. Med tydliga övningar och massor av glädje är allt möjligt. 


Jag måste erkänna att var lite skeptisk till hur det skulle gå att undervisa online, men efter att ha provat det några veckor är jag så glad att jag vågade testa! 


Ta chansen och boka in en sång- eller röstlektion för dig eller en vän (eller för dig OCH en vän!) redan idag. Tack vare den digitala formen är jag så glad över att ha fått elever över hela landet så de avstånd som förut var ett hinder är nu bara ett klick bort. 

 

Du vet väl förresten att du kan följa mig i min vardag både på Facebook och på Instagram? Där finns det smarta "hjälp, jag är hes-tips", massor av inspiration och kanske ett och ett annat gott skratt också.

 

Vi ses!