Just nu

Foto: Björn Tingström

PÅ SCHEMAT I VÅR
7 JANUARI Jobbstart efter ett års föräldaledighet. Tjoho.


17 JANUARI Audition till The Gloryfires.


23 JANUARI Röstworkshop på en statlig arbetsplats.


27 MARS The Gloryfires medverkar på en kvällsgudstjänst i Almtunakyrkan, Uppsala.


24 APRIL The Gloryfires medverkar på en kvällsgudstjänst i Almtunakyrkan, Uppsala.


11 MAJ Stor och härlig gospelkonsert i pubmiljö med The Gloryfires på Katalin, Uppsala.Fler workshops, evenemang och konserter är inbokade under hösten. Håll utkik här, på min Facebooksida och Instagram för mer info.JUST NU


Efter en lång och väldigt mysig föräldraledighet med vårt andra barn är jag nu i januari 2019 tillbaka på jobbet i full fart och massor av energi. I takt med att ljuset sakta men säkert återkommer om dagarna och vardagens stress trappas upp är det viktigt att komma ihåg att ha roligt. Eller vad säger ni? Jag tror verkligen att sång är ett enkelt sätt att må lite bättre och ha det lite roligare. Det är gratis, bra för hälsan, bra för humöret och ger massor av chanser att ha kul tillsammans med andra.


 

Här brukar du kunna läsa vad jag pysslar med just nu och vad som är på gång. Vilka workshops jag arrangerar och vilka konserter du kan komma på. 


 

Är du intresserad av att ta lektioner eller att boka mig till din arbetsplats?  Läs här för att få svar på några vanliga frågor kring hur det går till, vad det kostar osv. Hör gärna av dig redan nu för att anmäla ditt intresse.


 

Du vet väl att du kan följa mig i min vardag både på Facebook och på Instagram? Där finns det smarta "hjälp, jag är hes-tips", massor av inspiration och kanske ett och ett annat gott skratt också.


 

Vi ses!