Just nu

Foto: Björn Tingström

PÅ SCHEMAT I HÖST17 AUGUSTI Bröllopsspelning med The Gloryfires.


21 AUGUSTI Öppen audition till The Gloryfires.


14 SEPTEMBER Kulturnatt i Uppsala och spelning på S:t Eriks torg kl 19.00 med The Gloryfires


2 OKTOBER  The Gloryfires medverkar på en kvällsgudstjänst i Almtunakyrkan, Uppsala.


12 OKTOBER Gospelworkshop med sångare i Vattholma pastorat, Uppsala


11 DECEMBER The Gloryfires medverkar på en kvällsgudstjänst i Almtunakyrkan, Uppsala.Fler workshops, evenemang och konserter är inbokade under hösten. Håll utkik här, på min Facebooksida och Instagram för mer info.

 

JUST NU

Efter en lång och skön sommarledighet känns det riktigt kul att vara tillbaka på jobbet. I takt med att ljuset sakta försvinner om dagarna och vardagens stress trappas upp är det viktigt att komma ihåg att ha roligt. Eller vad säger ni? Jag tror verkligen att sång är ett enkelt sätt att må lite bättre och ha det lite roligare. Det är bra för hälsan, bra för humöret och ger massor av chanser att ha kul tillsammans med andra.

 

Här kommer du att kunna läsa vad jag pysslar med just nu och vad som är på gång. Vilka workshops jag arrangerar och vilka konserter du kan komma på. 

 

Är du intresserad av att ta lektioner eller att boka mig till din arbetsplats?  Kanske skulle din kör må bra av en workshop med massor av energipåfyllning, ny inspiration och roliga övningar?  Läs här för att få svar på några vanliga frågoroch hör gärna av dig redan nu för att anmäla ditt intresse eller bolla idéer. 

 

Du vet väl att du kan följa mig i min vardag både på Facebook och på Instagram? Där finns det smarta "hjälp, jag är hes-tips", massor av inspiration och kanske ett och ett annat gott skratt också.

 

Vi ses!